.

.

8 i 11 2 kom mat kvarcni kristal pjevanje zdjele s glazbenim utjecajima sa slobodnim antilop i brtvenim prstenom

8 i 11 2 kom mat kvarcni kristal pjevanje zdjele s glazbenim utjecajima sa slobodnim antilop i brtvenim prstenom

HRK 570.00

Roba
Dostupno je narudžbi


Napomena : u mnogim zemljama(Europa i Južna Amerika i tako dalje),možda,porez će imati mjesto,kupac će snositi troškove, molimo vas posavjetujte se s lokalnim običajima, kako bi izbjegli neugodne stvari.
ako ste iz Brazila, Čilea, Argentine, molimo vas, javite mi vaš broj brazda(PDV-a ne). ako ne, ne možemo vam poslati paket!!!
Dobrodošli na naše trgovine i imajte zanimljivo u našim detalje,mi ćemo staviti jednu slobodnu antilop i колцеобразное pečat s
kristalna pjevanje bowl!
Imajte na umu : ako ste iz Brazila,Čilea,Argentine,molimo vas, javite mi vaš broj CPF (PDV-a ne). ako ne, ne možemo vam poslati pošiljke,molimo vas, shvatite nas!!!
Postoji 8" i 11", na samo 2 kom
Možete odabrati bilo koju obvezu za te veličine, molim vas, ostavite mi poruku, ako imate uvjete za post, za svaki veličine!
Ove lijepe i fluorescentne zdjele emitiraju prostrani zvuk koji liječi dublje u tkiva u tijelu. Podsjećajući o hramovima, naši klasični mat zdjele izlučivati ljekovitim matricu, gdje god da zvučalo. Učinak iz igre u klasičnim mat lopte kod kuće, u uredu ili u velikoj grupi, može biti više заземляющим i pomoći stabilan, miran energije. Visoko taktilne i ispunjen svjetlom klasične mat zdjele su idealan alat za privlačenje velikih skupina, meditacije, unutarnju i vanjsku ozdravljenja i vrtnog prostora. Klasični mat zdjele u sebi nose zemljinu energiju. Njihova bijela boja je boja podsjeća na čistoću i nove napore. Prirodna svjetlost pojačava energiju zdjele i privlačnost Feng Shui. Njihova Zen-oblikovani stavovi iscjeljuju, a njihovu kvalitetu Yin/Yang-Zvijezda. Klasični mat zaobljena i ispunjen svjetlom zdjele звенят punije, glatkim tonovima, zajedno za najviše slatke univerzalna harmonija.
Mi-stručnjak koji se može podesiti ton. Postoji savršena glazbena nota C C# D D# E F F# G G# A A# B od 1. oktave do 7-og oktave, to je u osnovi 3-ja Oktava, 4-ja sam Oktava. Možemo ton bilo koji oblik pjevanje zdjele u savršenu muzičku notu. Tako jedan instalirani proizvod je vrlo lako za nas. 7pcs kao jedan kit ili 8pcs kao jedan paket, ili 12pcs ili 13pcs kao jedan komplet, tamo 36pcs kao jedan komplet, previše
Prilog :
Funkcija svake čakre :
Kako igrati
1.kako igrati mat kvarc pjevanje zdjele, uzmi antilop alat, kao što bi držali olovku.
2. primjenom jedinstvene pritisak, polako usmjeravati alat za oko vanjskog ruba, čvrsto držeći ga, kada vibracije počinje da raste i postiže željenu količinu. Alat mora biti pod malim kutom u odnosu na vanjskoj strani zdjele, i fokus bi trebao biti usmjeren na održavanje konstantnog uniformi tlaka. Ako alat osjeća da on odbija od rubova zdjele, ako obruč postaje zamagljena, ako se pojave neugodne zvukove, ili ako je ugasiti zvuk tijekom reprodukcije, to ukazuje na višak ili nejednak pritisak.
3. praksa je najbolji način za naučiti kontrolirati ton i glasnoća, uz nastavak prakse ovladavanje pravilnu tehniku igre će postati prirodno.

Svojstva

Broj Modela:
Кварцевая Kristalna Pjevanje Bowl
brend:
Pjevanje bowl
Težina (kg):
6
Veličina:
8 inch and 11 inch
Broj Modela:
8 i 11 mat kvarcni kristal pjevanje zdjele
glazbena nota:
kao i zahtjevima klijenta
Učestalost:
440 Hz
Dodatna OPREMA:
gumena o-prsten i замшевая štapić

Najbolje ponude u kategoriji