.

.

Plinski мармит PKJG-784.2 sa ormarom, serija 700, za komercijalne kuhinje

Plinski мармит PKJG-784.2 sa ormarom, serija 700, za komercijalne kuhinje

HRK 5760.00

Roba
Dostupno je narudžbi


Plinski мармит PK-JG-7842 sa ormarom, serija 700, za komercijalne kuhinje
Pitanje o Bane-Marija
Мармит - to je kadu sa toplom vodom, obično se nalazi na površini kuhari ili u zoni ploče. U godinama Bain-Marie bili su vrlo popularni u velikim hotelskim i institucionalnim kuhinjama kao što je prostor za pohranu umake, juhe i umake pri temperaturi ključanja. Bains-Marie obično нагревались s pomoću cijevi na dnu školjke Bains-Marie. Kao što su proizvođači opreme su projektirali moderna холдинговое oprema, dizajnera i prehrambenih objekata prestao upućivati мармит. U posljednjih nekoliko godina malo мармиты ponovno je postao popularan, jer kuhari su pronašli učinak parobrodi vrlo zgodan za kuhanje umaka, ne bojeći se opeći ili opekline.
Sada мармиты možete instalirati pomoću malih dotiču elemente za grijanje, cirkulacija vode,koje se povezuju sa strane sudopera мармита. Ove grijaći uređaji podržavaju temperaturu vode od 200 do 210 stupnjeva Celzijusa (od 93,3 do 98,9 stupnjeva Celzija).
Primarna uporaba u prehrambenoj industriji
Мармит se koristi za pohranu umake, juhe i juha, na temperaturi bliskoj temperaturi ključanja.
Definicija kapaciteta i veličine
Električno grijanim stolovi od inoxa i ormari za pohranu s kontrolom vlažnosti - to je odlična oprema za održavanje željene temperature hrane. Kuhinje, dakle, ne mogu trebati u velikim kupke. Umivaonik za мармита veličine oko 2 noge na 2 noge (610 mm 610 mm) bio bi dovoljan za većinu kuhinje restorana, a 4 noge na 2 noge (1220 mm 610 mm) dobro došli bi za velike institucionalne kuhinje.
O pitanju uvoza : 1.lokalno carinjenje i porez isključeni. 2. standardni postupak procesa kurirske tvrtke razlikuju zbog različitih lokalnih pravila za uvoz. 3. naknada nedostaje kupac, ako je bilo koja naknada je generirana lokalne carine.

Svojstva

identitet:
CE
Napon Struje (U):
220V
Kapacitet radne zdjele (šalice):
nula
Broj Modela:
PKJG-784.2
brend:
PERFORNI ПРОЕКТИРОВАННОЕ NA PERFOM
Materijal:
od nehrđajućeg čelika
Snaga (W):
4,5 kw
Dodatna oprema:
Pan
Funkcija:
Bain Marie
Kapacitet:
>6л
snaga:
4,5 kw
Napon:
220v/50hz

Najbolje ponude u kategoriji