.

.

Električna pan PK-JG-EG400(ravna ploča)/CE norm. za komercijalne kuhinje

Električna pan PK-JG-EG400(ravna ploča)/CE norm. za komercijalne kuhinje

HRK 924.00

Roba
Dostupno je narudžbi


Električna pan PK-JG-EG400(ravna ploča)/CE norm. za komercijalne kuhinje
Pitanje o pečenju
Roštilj (često se naziva tavi) ima stan, grijana površina koja se koristi za brzu pripremu hrane u kratkoročne, institucionalnih i ugostiteljskih objekata za napajanje. Roštilj se može kupiti kao samostojeća jedinica, kao dio vrhu ploče, kao model površine, tako i u jedinici blok za postavljanje na stalak opreme. Nedavno su proizvedeni roštilji, koji se može spustiti na stol od nehrđajućeg čelika, stvarajući glatku, lako очищаемую zonu za kuhanje.
U ustanovama grill-ova se koriste za pripremu širokog spektra prehrambenih proizvoda, uključujući odreske, kotleta, omlet, palačinke i kuhano povrće. Industrija brze hrane često koristi roštilj i фритюрницу za pripremu svih toplih jela. Roštilji se mogu kupiti za postavljanje na postolje s kotačićima što olakšava čišćenje ih nakon isključivanja pecenje na kraju radnog dana. Pravila zaštite od požara zahtijevaju automatskih uređaja za gašenje zbog visoke temperature i prisutnosti zapaljivih podmazivanje.
Pribor za roštilje ograničeni na različite načine montaže opreme, kao što je već spomenuto. Roštilji, koje su kupili kao dio dijelu asortimana, mora biti opremljen sa разбрасывающими ploče sa svake strane, da kuhar mogao lako nositi sa sirovih sastojaka i приготовленными proizvodima. Kromirani roštilji su popularni zbog lakoće čišćenje površine nakon isključivanja pecenje.
Primarna uporaba u prehrambenoj industriji
U restoranu short-order roštilj se koristi gotovo za sve stavke izbornika doručak. Na ručak su hamburgeri, hot-dog, odrezaka, sendviča na žaru i mnoge druge proizvode brze hrane, pripremaju se brzo i učinkovito na žaru. U svim vrstama prehrambenih objekata roštilj je izuzetno vrijedne opreme pomoću koje se može pripremiti na mnoge različite vrste hrane.
Definicija kapaciteta i veličine
obično ih kupuju, širine 2,3,4,5 ili 6 metara (610, 915, 1220, 1525 ili 1830 mm). Udaljenost od prednjeg do stražnjeg dijela vrha pecenje obično iznosi od 21 do 34 inča (530-860 mm), neto od uskog korita, koji se nalazi duž prednjeg ili stražnjeg ruba za prikupljanje masti. Najviše rangirani po broju hamburgera na sat, koje možete kuhati. Ovaj standard performansi kuhanje obično je u rasponu od 400 hamburgera na sat za 24-inčni (610 mm) roštiljanje do 2400 hamburgera na sat za 6-noge (1830 mm) roštiljanje.
Velike roštilji obično imaju jedan disk management i termostat za svakih 12 inča (305 mm) površina roštilja. Ova funkcija vam omogućava kuhar imati različitu temperaturu površine na nekoliko mjesta pecenje, tako da različiti proizvodi mogu biti kuhani u isto vrijeme. Na primjer, kajgana-глазунью, peciva i palačinke možete pripremiti istovremeno na roštilju dužine 4 ili 6 metara (1220 ili 1830 mm).
O pitanju uvoza : 1.lokalno carinjenje i porez isključeni.

Svojstva

identitet:
CE
Napon Struje (U):
220V
Kapacitet radne zdjele (šalice):
nula
Broj Modela:
PKJG-EG400
brend:
PERFORNI ПРОЕКТИРОВАННОЕ NA PERFOM
Materijal:
od nehrđajućeg čelika
Funkcija:
Kulinarstvo
Snaga (W):
3 kw
Dodatna oprema:
nula
Kapacitet:
2.1-3Л
snaga:
>1601W
Napon:
220V
Model:
PC-ДЖГ-ЭГ400

Najbolje ponude u kategoriji