.

.

Digitalni 2 TEMP metar termometar mjerač temperature za blato Pit Bike motocikla na DIRT BIKE ATV 110cc 125cc 250CC ulje RL-TM004

Digitalni 2 TEMP metar termometar mjerač temperature za blato Pit Bike motocikla na DIRT BIKE ATV 110cc 125cc 250CC ulje RL-TM004

HRK 277.00
HRK 359.40
-23 %

Roba
Dostupno je narudžbi


Runleader s ponosom predstavlja novi Digitalni mjerač temperature osvjetljenje RL-TM004.
On može raditi na većini uređaja ili strojeva.On ima snažnu privremena sustav, kao i neke druge jedinstvene značajke dizajna.
Sustav za mjerenje temperature uključuje : mjerenje 2 grupe trenutne temperature, maksimalne temperature i postavku funkcije upozorenja o prekoračenju ograničenja temperature,
prikaz bloka temperature može biti postavljen od strane korisnika, tip osjetnika temperature može biti izabran od strane korisnika, i sl
Jedinstveni dizajn, koji uključuje : laku instalaciju,promijeniti bateriju CR2032 i vanjskog napajanja,podatke pohranjene automatski nakon zamjene baterije,zeleno svjetlo velikog LCD zaslona i tako dalje
Osim toga, proizvodi primio CE certifikat i ROHS. On ima patent kako u Kini, tako i u Sjedinjenim američkim Državama .
Mjerač pokazuje 2 grupe trenutne temperature test točke.
Nakon pravilnog povezivanja temperatura će se mjeriti izravno, a učestalost ažuriranja iznosi 8 sekundi kada se priključi na internu bateriju, 1 sekundi kada se priključi na vanjsko napajanje.Pogreška mjerenja temperature iznosi ±1% .
Imajte na umu da je naš standardni dio osjetnika temperature-to NTC. Postoje zahtjevi za PT100, molimo kontaktirajte servisni centar ili ostavite poruku prilikom narudžbe.
Ovaj mjerač bilježi maksimalnu temperaturu koja može biti pregledan i odbačen dodirom gumba.To pomaže korisniku da dobro znati temperaturu test točke.
Kao što su visoka temperatura povrijediti stvari, temelji se na materijalu tamo. Druga točka, druga ograničeno temperatura.
Visoka temperatura će stvari oštećenim. Što je važno zapamtiti o visokim temperaturama ! Upozorenja o prekoračenju ograničenja temperature može biti instaliran od strane korisnika.
Ovaj mjerač ima 2 jedinice za mjerenje temperature u sustavu, koji može biti instaliran od strane korisnika. I on također ima 2 opcije osjetnika temperature.
Jedan od njih je po defaultu - NTC, drugi, koji treba kupiti ili mijenjati od strane korisnika dodatno, - PT100.
Ovaj brojač okretaja koristi više od vrhunskog materijala, ima full-screen zaslon koji omogućuje korisniku da vidi ekran jasnije pod različitim kutovima.
Ovaj mjerač sata tach ne zahtijeva dodatno napajanje. On ima internu bateriju, a baterija se može zamijeniti.
Podaci će biti automatski sačuvani prilikom zamjene baterije. On ima više длиннюю životni vijek od metar sata tach koja se baterija ne može zamijeniti.
O Kupnji
1.Možete kupiti izravno, klikom na platformu.
2. popust promocije će se održati nepravilno na platformi. Možete dodati naš dućan u Moje omiljene trgovine.
3.Ako vam je potrebno unaprijed obavijestiti ili vas podsjetiti na ovaj dan o promotivnim aktivnostima, molimo, ostavite nam poruku. Obavijestit ćemo vas o tome u vrijeme održavanja promotivnih aktivnosti.
4.Ako kupite više od jednog komada u jednom trenutku, možete odabrati odgovarajući link na proizvod ili kontaktirajte naš servisni centar.

Svojstva

Naziv Modela:
RL-TM004
Širina Elementa:
3.5cm
Tip Materijala:
TRBUŠNE PRESS
posebne karakteristike:
brojač sati
Certifikacija Vanjskih Iskusenja:
ROHS
Težina Proizvoda:
98g
Promjer Proizvoda:
1.76cm
brend:
ранлидер
Visina Proizvoda:
1.76cm
Dužina Proizvoda:
6.7cm
izvor napajanja:
interna baterija + vanjski izvor napajanja
Korištenje:
Radna obuća
Teorija:
Osjetnik Temperature

Najbolje ponude u kategoriji