.

.

Plastični mali klizač posvećen Zhouyu The First Tool Mini 6 in 1 Univerzalni strojni pribor

Plastični mali klizač posvećen Zhouyu The First Tool Mini 6 in 1 Univerzalni strojni pribor

HRK 35.94

Roba
Dostupno je narudžbi


Plastični mali klizač posvećen Zhouyu The First Tool Mini 6 in 1 Univerzalni strojni pribor
Materijal : Plastika
Parametar : maksimalna put 20mm
Dostava :
Prilikom narudžbe, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave. Sva roba će biti isporučen u roku od 5 radnih dana relevantnim курьерами.
Vrijeme dolaska zavisi od nekih faktora i različitih zona. Ne jamčimo rok isporuke na svim međunarodnim prometu, zbog razlike u vremenu carinjenja u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran. Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode, kašnjenja ili drugih pitanja koja su odgovornost za isporuku usluga.
Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju. Te dodatne naknade mogu se naplaćivati u trenutku isporuke proizvoda. Mi ne ćemo se vratiti troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.
Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.
Povratak :
Mi činimo sve da se služiti našim klijentima najbolji mogući način.
Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 15 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga. Međutim, kupac mora voditi računa o tome da se vratio roba u izvornom stanju. Ako je roba oštećena ili izgubljena ako njihov povrat, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a mi ćemo kupcu puni povrat novca. Kupac treba pokušati predočiti zahtjev logističke tvrtke za naknadu troškova, oštećenja ili štete.
Kupac će biti odgovoran za utovar trošak, vratiti proizvod.
Jamstvo I Održavanje :
Pružamo besplatnu garanciju na 1 godinu. Ako je proizvod neispravan, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 15 dana od dana isporuke.
Svi proizvodi moraju biti vraćeni u njihove početne uvjete, imati pravo na povrat novca ili zamjenu proizvoda.
Kupac je odgovoran za sve nastale troškove dostave.
Prije povratka robe, Molimo vas da potvrdite povratnu adresu i metoda logistike s nama. Nakon što ste proći roba logističke tvrtke, molimo vas, pošaljite nam broj za praćenje.
Kontaktirajte nas :
Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas. Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i stavite nam ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.
Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar. Mi ćemo surađivati s vama za rješavanje bilo kakvih problema.

Svojstva

Broj Modela:
Z008

Najbolje ponude u kategoriji