.

.

Električni podizači podiznih vrata za Volkswagen Magotan 2017 Upravljanje daljinskim upravljačem

Električni podizači podiznih vrata za Volkswagen Magotan 2017 Upravljanje daljinskim upravljačem

HRK 1453.00
HRK 1530.00
-5 %

Roba
Dostupno je narudžbi


*Je li vas ikada slično iskustvo ? Kada držite puno stvari iz trgovačkog centra, obje ruke vezane, još uvijek je potrebno otvoriti prtljažnik rukama.
*Kada ste putuje prtljage stvari sa sobom na poslovni put,ali ne u raspoloženju, zbog хлопотной rad prtljažnika
*Kada se uzme stvari iz prtljažnika, uvijek završite u nezgodne situacije, kao što zapeli ste ili se ne možete izvući vrata prtljažnika, jer nema mehanizma da bi se spriječilo zaglavljivanje, a također ne možete postaviti visinu vrata prtljažnika. Sada
let ' s baciti problem škrinje. Električni podizači stražnjih vrata rješava sve probleme za vas, čini vaše putovanje lakšim i ugodnijim.
>>>Što je pametan električni podizači stražnjih vrata
Pametni električni podizači stražnjih vrata - to je novi skup inteligentnih sustava za modifikaciju automobila,vozač može koristiti daljinsko upravljanje,kliknite na gumb stražnja vrata ili sobe vozača,upravljati njime.osim toga, on ima funkciju smart avoid pinch, memorija visine i tako dalje. On je lagan za korištenje,praktičan i интеллектуальен čini vaš automobil bolje.
1. Kliknite na daljinski upravljač za otvaranje / zatvaranje stražnja vrata, čak i ako su vam ruke zauzete, možete to učiniti lako.
2. lagani dodir na gumb na stražnja vrata, ona se zatvara tako što vam je potrebno.
3.Kada sjednete na vozačko, pritisnite gumb za jednostavno upravljanje Stražnjim vratima.
4. dok je stražnja vrata zatvaraju,kao samo oni dirati prepreka (ljudi ili stvari),oni automatski bounce-back ili će prestati tamo,da se izbjegne nanošenje vam štetu.
5. stražnja vrata se mogu pamtiti visinu, korisnik povlači vrata na razinu, koji se može postići, a zatim dugo klikne na gumb, da je visina utvrđena.Sljedeći put kada otvorite ga, on će ostati na istoj visini, koji ste postavili.Tako da djevojke nikad se ne boje, da će on biti previsoka za vas da postignete. 6.kada se zatvaraju ili otvaraju stražnja vrata,on će poslati zvučni alarm vozaču i znati stražnji situaciju, kako bi izbjegli oštećenja ili sigurnosnih rizika. Test proizvoda i provjera 1. водоустойчивый test
Standardni test mlaz vode IPX4, postavite полюсы u automobilu :
Тест1 : pod utjecajem vode u roku od 5 minuta;
Test 2 : Koristite vodeni pištolj za raspršivanje vode na njega,dva pola,svakih 10 minuta. Prskajte vodu u obje strane 10 puta provjeriti kvalitetu vode. 2. Test života otvorenih / zatvorenih stražnja vrata (normalna temperatura)
Pri normalnoj temperaturi, da provjerite čvrstoću otvaranja / zatvaranja, brzina je važeća ili ne,svaki šum ili ne, provjerite više od 4000 puta.
Svakih 1000 puta ili 6 sati izvršite ručnu ili automatsku provjeru. 3. iskusite vanjski / bliski test je život na stražnja vrata (+60 stupnjeva)
* Pri temperaturi od 60 stupnjeva, kako bi se provjeriti snagu otvaranja/zatvaranja, brzina je važeća ili ne, svaki šum ili ne.

Svojstva

Tip Elementa:
Shields Cipela
Zemlja / regija proizvodnje:
Kina
Model Godine:
2016
brend:
Лиспринг
Smještaj na vozilu:
Stražnji
Certifikacija Vanjskih Iskusenja:
ISO9000
Tip Materijala:
Čelik
Dužina Proizvoda:
83cm
Težina Proizvoda:
6kgs
Uložak Broj Detalji:
4654645545122
Materijal:
Čelik
Visina Proizvoda:
18cm
Naziv Modela:
LE5122
posebne karakteristike:
automatsko растяжной štap
Širina Elementa:
22cm
Drugi Broj Detalji:
4654645956545122
Fabrički Broj Detalji:
465456545122

Najbolje ponude u kategoriji